DÄCK & FÄLG

Däck och fälg till personbilar, traktorer, skogsmaskiner och entreprenadmaskiner.

Personbilsdäck

Vi älskar däck i allmänhet och däck från Michelin i synnerhet. Vi säljer orginaldäck från flera utvalda varumärken och erbjuder ett stort sortiment av lättmetall, stålfälgar och aluminiumfälgar. Vi vet vad som passar din bil bäst och vad som fungerar lokalt. Det vi inte har i butiken beställer vi efter.

Traktordäck och däck till hjullastare och truck

Kör du gaffeltruck kanske du funderar på vad som fungerar bäst, luftgummidäck eller hjulbanor, två däcktyper med olika egenskaper. Utifrån kapacitet och användnindsområde hjälper vi dig skaffa ett däck som fungerar bäst. Samma sak gäller det med våra traktordäck och däck till hjullastare och lantbruksmaskiner. Vi hittar något som passar din arbetsplats utomhus som inomhus.

Vi har bussdäck och lastbilsdäck

Ett bra lastbil- och bussdäck har bra köregenskaper, god dragkraft, håller låg ljudnivå och är bränsleeffektiva. Låter det för bra för att vara sant? Inte alls, för oss är det självklarheter. Vi har bussdäck och lastbilsdäck för både stadstrafik och för långkörning.

Däck och fälg till tung industri

Oavsett om det rör sig om ett släpvagnsdäck eller däck till lantbruksmaskinen så har vi däck i alla dimensioner och fabrikat. Har vi inte däcket på lager så kan vi med snabb leverans beställa efter det. Vi har dessutom möjlighet att utföra akuta däckbyten på plats ute hos dig.

Kontaktinformation

Parkgatan 5
696 33 Askersund

mejla oss

Öppettider

Verkstad: Mån – Fre 07.00-16.00

Butik: Mån – Fre 07.00-17.00

Tjänster

Har du frågor?

Hos oss mår ditt fordon bra!

Vi har servat fordon sedan 1997

Jonas bil och däck kundrecensioner