Däck & fälg

Komplett däckverkstad med stort utbud av kvalitetsfälgar.

Kontakt

Parkgatan 5
696 33 Askersund

Telefon:
0583-10072

Fax:
0583-100 72

E-post: jbilodack@telia.com

Öppettider

Verkstad: Mån – Fre
07.00-16.00

Butik: Mån – Fre
07.00-17.00

Våra Tjänster

TPMS

Traktordäck

Lastbilsdäck

Personbilsdäck

Däckskifte och montering

Vi utför däck / hjulskifte på alla typer av fordon och hjälper även till med montering av lösa däck på fälg. Vi kontrollerar även att däcket har rätt mönsterdjup och inte är ojämt slitna.

 

Hjulinställning och balansering

Har du kantstött din fälg eller kört ner i en grop kan framvagnen på bilen påverkas. Upplever du att bilen vibrerar eller känns instabil kan du vara i behov av en hjulinställning. Med ett bra balanserat däck slipper du onödigt slitage och bilen kommer att dra mindre bränsle. Dessutom förlänger du däckets livslängd.

 

Låt däcken vila på vårt däckhotell

Spara på utrymmet hemma och slipp tunga lyft. Checka in dina däck hos oss i vårt cirka 500 kvadratmeter stora däckhotell. Vi går igenom däckets skick och ser till att de är rena och fina när du hämtar ut dem. 


0583-100 72

Parkgatan 5, 696 33 Askersund

Vi har däck, hjul och fälgar

Vi älskar däck i allmänhet och däck från Michelin i synnerhet. Vi säljer orginaldäck från flera utvalda varumärken och erbjuder ett stort sortiment av lättmetall, stålfälgar och aluminiumfälgar. Vi vet vad som passar din bil bäst och vad som fungerar lokalt. Det vi inte har i butiken beställer vi efter. 

Vi vill vara ditt självklara val inom däck och bilservice