DÄCK & FÄLG

Komplett däckverkstad med stort utbud av kvalitetsfälgar.

Personbilsdäck

Vi älskar däck i allmänhet och däck från Michelin i synnerhet. Vi säljer orginaldäck från flera utvalda varumärken och erbjuder ett stort sortiment av lättmetall, stålfälgar och aluminiumfälgar. Vi vet vad som passar din bil bäst och vad som fungerar lokalt. Det vi inte har i butiken beställer vi efter.

Traktordäck och däck till hjullastare och truck

Kör du gaffeltruck kanske du funderar på vad som fungerar bäst, luftgummidäck eller hjulbanor, två däcktyper med olika egenskaper. Utifrån kapacitet och användnindsområde hjälper vi dig skaffa ett däck som fungerar bäst. Samma sak gäller det med våra traktordäck och däck till hjullastare och lantbruksmaskiner. Vi hittar något som passar din arbetsplats utomhus som inomhus.

Vi har bussdäck och lastbilsdäck

Ett bra lastbil- och bussdäck har bra köregenskaper, god dragkraft, håller låg ljudnivå och är bränsleeffektiva. Låter det för bra för att vara sant? Inte alls, för oss är det självkarheter. Vi har bussdäck och lastbilsdäck för både stadstrafik och för långkörning.

Däck och fälg till tung industri

Vare sig det rör sig om en släpvagn till lantbruksmaskinen eller om ett specialdäck till gruvmaskinen så har vi däck i alla dimensioner och fabrikat. Har vi inte däcket på lager så kan vi med snabb leverans beställa efter det.

Kontaktinformation

Parkgatan 5
696 33 Askersund

mejla oss

Öppettider

Verkstad: Mån – Fre 07.00-16.00

Butik: Mån – Fre 07.00-17.00

Tjänster

Har du frågor?

Hos oss mår ditt fordon bra!

Vi har servat fordon sedan 1997

Jonas bil och däck kundrecensioner